livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Shopping igen

Kategori:

Imorse ställde jag kl på 6:30, trots att det är semester. Jag, Robban å Camilla tog en timmes promenad. Hur gött som helst. Skulle mer än gärna kunna se palmer på vår vanliga fläskrunda, men det är dåligt med palmer runt högåsen. Så jag njuter nu. Jättemycket faktiskt.

När vi ätit frukost drog jag, Robban, camyllen, Sara med barn iväg och shoppade på nå outlet. Det finns så mycket fina kläder, men som vanligt kommer jag bara hem med grejer till barnen och Micke. Typiskt.
Micke stannade hemma med barnen, ingen av de var nå vidare shoppingsugna. De föredrog bad i poolen och mat på IHOP istället. En slappardag är inte dumt, med tanke på vårt "schema".
Och eftersom Micke stannade hemma betydde det att JAG skulle köra. Bautastor bil (dodge), automat (kört en gång tidigare), trafikregler som jag inte alls känner igen, 700 filer och lokalsinne lika med noll.. Ja men det gick bra! Nu är det tom roligt ju.

Efter ett snabbdopp i poolen med (samtliga 11 pers) som vanligt bus och stoj, så gick vi och käkade på Chilis med hela konkarongen. Helmysigt verkligen. Det var en kille där som gjorde ballongfigurer. Barnen köpte sig en varsin förstås, en sköldpadda och en gris, så söta!! Jag (och förhoppningsvis resten av gänget) har haft så himla roligt, det är hela tiden nå tok på g.

Efter maten drog vi till Wallmart och handlade lite till. Jag körde såklart.

Allt har ett slut, tyvärr. Imorgon åker Sara, Maja och Sebastian hem. Känns tråkigt, för vi har verkligen haft jättetrevligt hela gänget!!

Vi åker till andra Universal-parken imorgon istället.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: