livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Universal studios

Kategori:

Idag roade vi oss på universal studios. Vi började med "Rip ride", en bergbana som börjar otäckt- rakt upp. Då höll jag på å dö. Men överlevde trots allt.

Jag tror vädret anpassar sig efter vårt schema. Idag var det lite moln tom, dock lite varmt..

Jonathan var väldigt glad när han "åkte" MIB, eftersom den gick ut på att skjuta aliens. Vapen.. Jo just ja.

Vi kollade på 4D (?) bio, Shrek. Riktigt kul, har bara varit på det en gång tidigare (Legoland), men i den här skakade stolarna tom.

Dagens bästa karusell, enligt mig, var mumien. En bergbana som åker inomhus. I mörker. Jag säger bara åk den om ni ska på universal.. Men inte om du är skvätten!!!! ;)

Barnen spelade en del idag också. Det tog ungefär 2 sekunder innan Jonathan vann en basketboll. BASKETBOLL. Vet ni hur stor den är? Och den ska med hem tydligen? Inte i min resväska iallafall.

Det var mkt liveshower i dag, världens stämning. Amerikanarna kan verkligen få igång folk!

Vi gick på "konsert". Beetlejuice bjöd på en rockshow tillsammans med sina vänner frankenstein, Dracula mfl. Riktigt kul.

Vi var på "fear factor", där folk utsatte sig för otroliga saker, som tex dricka en salig blandning av rent snusk!! De höll på å spy och vinsten var en plastmugg. En del saker förstår jag bara inte.

Innan parken stängde var det fyrverkerier och vattenshow, behöver jag säga att det var mäktigt? De snålar inte på nåt.
Sen var det dags för parad. Utklädda människor dansade runt på gatorna. De hade vagnar i alla möjliga former (går inte att beskriva).. Sen kastade de ut halsband till alla. Folk blev som galna. För plasthalsband. Crap bara. Men barnen är nöjda, de fick ett gäng dom med, som de ska sälja på loppis hemma sen, säger de. Haha.


Nu är det dags att sova, imorgon är det ny park som gäller. Den jag väntat mest på.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: