livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Poolhäng och NHL

Kategori:

Den här morgonen började helt underbart. Jag vaknade (som vanligt) först av alla, men istället för att ligga och vänta på alla, smög jag ut på balkongen. Solen sken och det var varmt och skönt! Gissa om jag njöt!! Dessutom lite kul å titta på alla djur som är i och vid sjön precis utanför. Imorse såg jag några sköldpaddor, konstiga fjärilar, fåglar, fiskar och en orm.

Efter frukost på balkongen gick vi till poolen och stekte. Eller poolerna, det finns 4 st på det här hotellet, en svinkall (men fin med vattenfall mm), två varma (men rätt tråkiga annars) och ett bubbel (tokvarm). Barnen roade sig med en kapsyl som de gömde för varandra i poolen. Micke, som en en snäll pappa, gjorde allt för att barnen ska få mer kapsyler. Say no more. Robban försökte (not) också att fixa kapsyler, men det är dåligt med kapsyler på drinkarna här ;)

Robban poppade musik och vi kom överens om att "vår" Floridalåt är "don't you worry child" med Swedish house mafia. Den spelar de heeela tiden på radion här.

Efter poolhäng precis hela dagen, åkte vi till BK och käkade.

På kvällen drog grabbarna på hockey. NHL är ett måste om man är här, om man gillar hockey förstås. Thilde och jag roade oss med att slappa och äta godis i sängen. Alldeles lagom ansträngande och supermysigt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: