livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Shopping.

Kategori:

4/2
Ligger efter med skrivandet ju. Sorry.

Eftersom våra barn är så dåliga på att äta frukost, så kändes 16$ lite väl mycket. Istället drog vi till IHOP och käkade "pannkaka". Det åt dom kan jag lova.

Efter IHOP drog jag och Robban till Sawgrass igen och shoppade, jättemycket.
Micke och barnen tog vara på solen och låg i poolen hela dagen istället. Äntligen är det varmt igen. Tydligen hade de också handlat lite, för Thilde hade köpt sig en IPad. Gissa om hon är nöjd då!!
"Shopping-gänget" fick nöja sig med ett snabbdopp, innan solen gick ned.

Chilis fick laga mat åt oss. Som vanligt tog jag ribbs (jag vet, skittråkig!!) och de va så torra så jag höll på å bli galen. Men blyg som jag är vågade jag inte säga nåt, utan tuggade i mig några bitar innan jag blev mätt, tack vare ölen förstås, men men.
Robban beställde två portioner mat och 4 öl, vart tog det vägen?

Efter maten hoppade vi in en snabbis på sawgrass igen, dags för Micke att fylla på sin väska också. Thilde och jag hittade skor. Fasen, nu får det räcka!!
Micke köpte även med en (usel) våg som vi kan väga våra väskor med. Provpackade lite och insåg att det här kommer aldrig att gå!! På tok för tungt och på tok för mycket plats tar allt. Hur ska vi lösa det här?? Vi har redan köpt 2 väskor ju. Hoppas våran våg visar fel, jag håller tummarna att camyllens våg visar på bättre siffror. Sen kommer vi se ut som Michelingubbar hela familjen när vi åker hem, med tanke på att vi måste ha på oss 15 lager kläder.. För det inte kommer att få plats i väskan.

Sa jag att vi inte har handlat alla "ge-bort-grejer" än?

Kommentarer

 • Rijo säger:

  & jag som skulle vilja ha tvål hem från USA.... Men. Väskorna är ju fulla läser jag. :((. Njutit!!!

  2013-03-05 | 21:34:09
  Bloggadress: http://fotolia.blogg.se
 • Linda säger:

  Hej Ritha! Jag är ledsen gumman, men jag får inte ens med mig min egna tvål.. Har prioterat bort den vikten :( 20 kg/ väska är skitlite har jag märkt :( Stor KRAM <3

  2013-03-06 | 13:49:37

Kommentera inlägget här: