livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Sista dagen?

Kategori:

I morse smög jag ute vid nio, när övriga familjemedlemmarna fortfarande låg och sov. En kaffe och morgonsol, kan nog inte bli mycket bättre än så.
När klockan närmade sig 10:30 gick jag och Sanna upp och väckte barnen. Sovmorgon är skönt, dessutom är det fortfarande semester ju.

Poolhäng hela dagen lång. Njuter varje sekund.
Idag blev vi ganska gul-bruna eller brun-bruna.. Iallafall om du frågar Myllen.
I min värld blev alla bruna, alla utom jag. Nä, nu ljög jag, Micke är knallröd!! Jag blir lätt brun på kroppen, men ansiktet är lika jäkla (ursäkta) genomskinligt som vanligt, suck. Nåja.

Jonathan har hängt med oss vuxna idag , medan tjejerna var uppe på rummet och.. Ja va de nu gjorde, spelade antar jag. Efter ett sista dopp i poolen tog barnen även ett dopp i vårt mini-bubbel på rummet. Finns det hjärterum, finns det stjärterum väl..? Det bästa som finns att höra barnen skratta sådär så man kiknar, det gjorde de hela tiden när de badade. Underbart.

På kvällen åt vi på fridays igen. Som vanligt trevligt med pusskalas och annat knas.

Idag känns det inte alls lika jobbigt att behöva åka hem imorgon, trots den 24h långa resa vi har framför oss. OM vi nu kommer hem, man vet aldrig har vi lärt oss. Spännande å se vart vi hamnar nästa gång..!

Thilde avslutar resan med att sova hos Robban, som numera är stora idolen. Gissa om hon va nöjd..?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: