livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Shopping

Kategori: Allmänt

Krångel med blogg.se igen.. Hade skrivit igår, men gick såklart inte att lägga ut det. Morr.

Idag har det varit en bra dag! Vi har börjat lära känna varandra och tom jag har lärt mig några namn. Inte illa va?
Föreläsningarna idag har varit tunga, mkt info om uppsatsen och hur man ska söka artiklar. Forskning är inte min starka sida kan jag väl erkänna, speciellt inte eftersom de är på engelska. Nåja, jag hoppas jag tar mig igenom den delen också. Jag ser mer fram emot att få förlösa bebisar.

Idag tog jag mig lite tid att knalla runt på stan också. Gillar verkligen skövde. När jag kliver utanför dörren behöver jag bara ta tre kliv över gatan, så är jag inne på commerce, en galleria som har lite roliga affärer. Där kommer jag fönstershoppa massor faktiskt. Inte hoppade jag över det där med fönster.

Klippte och slingade håret också. Känner inte igen mig själv längre. Men skönt å få det gjort. Studentrabatt är inte så dumt märkte jag när jag skulle betala. Alltid nåt.

Helt otroligt, men när jag gick på stan så sprang jag på en gammal (eller hon borde ju vara lika ung som jag..?) klasskompis från gymnasiet. Kul å se henne, va ju bara sisådär 15 år sen sist.

Idag har jag pratat med barnen igen. Några gånger. Mitt hjärta brister när vi lägger på. Det är inte meningen att man (JAG) ska vara ifrån mina barn.
Men de verkar nöjda med livet och det är det viktiga. Micke tycker tiden går fort. Förstår honom. Saknar honom också förstås. Längtar till fredag. Då ska kramas jättemycket.

Nu måste jag läsa lite om teorier. På engelska såklart. Varför inte litteratur på svenska..?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: