livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Delfinsim

Kategori:

Den här dagen kommer jag aldrig glömma. Vilken otrolig dag!!!

Vi åkte på morgonen med fam camyllen till "Discovery cove". Ett fantastiskt mysigt ställe som var super på alla sätt och vis. Otrolig miljö, trevlig personal, fräscht överallt, god mat och fina djur!!!!

Det började med en schysst frukostbuffe.

Nej förresten, det började med att vi fick punka. Jippi. När vi klev ut ur bilen hörde vi hur det pös (karlskogamål..?). Micke fick mao krångla med telefonsamtal mm innan en snubbe kom och bytte däcket.

Sen gick/ simmade vi runt bland olika pooler.. En av poolerna va full med diverse fiskar bl.a. Rockor. Stora rockor, verkligen skitstora!! Det tog ett tag innan jag vågade mig i, men sen va det inga problem. Camilla fick agera livvakt åt mig ibörjan bara. Typ. Mellan simturerna göttade vi oss i en varsin solstol med nå gott att dricka och käkade chips. Robban provade allt som fanns att dricka tror jag, det va ju ändå "gratis" :))
Och med tanke på att vi var tvungna att använda västar i alla pooler, så kan vi börja snacka "bonnbränna" nu, på samtliga.

Sen var det dags. Vi skulle äntligen få simma med DELFINER!!! Helt galet med tanke på att det varit en dröm sedan jag var liten.
Tro mig, det var heeeelt otroligt. De kändes precis som jag tänkt mig och de var precis sådär gööörsöta som jag trodde. Jag va såld. Vi fick både klappa och åka med dom (genom att hålla i fenorna). Synd bara att tiden gick så fort. Bilder kommer senare, eftersom vi hade fotograf med..

Sen var det lunchbuffe. Gott det med! Gillar verkligen amerikansk mat.

Efter det slappade vi några timmar innan vi åkte hemåt igen. Ja just det "hem", för det är ju vad det är just nu- vårt hotell.

På kvällen åt vi igen. Förstår ni hur detta kommer sluta..
Papporna röstade på pizza hut, medans mammorna och Robban drog till en skaldjursrestaurang. Där åt vi den absolut godaste soppan jag någonsin ätit, lobstersoppa. Jesus va gött. Ja, blev nästan religiös faktiskt.
Robban, alias Sven, hittade en liten padda när vi promenerade. Ni som känner Robban blir inte ett dugg förvånade va? Själv kollar jag efter skoaffärer.

När vi kom hem igen, hittade vi barnen i poolen. Kvällsdopp är inte fel, DET är ju semester.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: