livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Framme

Kategori:

Framme. Ja flyga är alltid intressant. Jag säger som Jonathan sa igår, flyga är häftigt, om allt går bra. Den nio timmar långa resan gick bra, ända tills vi skulle landa i New York, där blåste det lite kan jag väl säga. Först satt Jonathan, (med ett ansikte som va grått) och bara blundade. Jag funderade på om han va rädd eller mådde illa, men behövde inte fundera så länge innan han spydde. Eftersom Thilde satt bredvid honom, så dröjde det inte länge förrän hon gjorde detsamma. Halva planer tror jag spydde faktiskt. Ibland uppskattar jag mitt jobb på ett annorlunda sätt, för i det här fallet tror jag att jag va härdad med spylukt, även om det inte va långt ifrån att även jag "drog en pizza". Nåja, tack SAS för att vi åtminstone landade.
Väl i New york tog det tid. Vi skulle vara där i 3 timmar innan nästa plan skulle gå, lite skönt med mkt tid ändå hade vi resonerat innan. Vi hade mer rätt än va vi anat, vi hade nämligen bara 10 min på oss att äta. MC förstås.
Nästa flyg vidare till Orlando gick betydligt bättre. Barnen som hade fönsterplats såg frihetsgudinnan. Thilde skrek åt micke som satt längst bort, "hon stod ju mitt i havet"!!! På tre timmar hann vi knappt slå ner röven innan vi va framme. Då va kl ca 02:00 svensk tid. Sen hyrde vi en bil, snygg stor bil som ska få stå ut med oss i tre veckor. Hoppas den är lika fin när vi lämnar den. Det är nämligen ett annat system än vad vi är vana vid förstås och tanken är att även jag ska köra. Vi körde bara fel två gången påväg till hotellet, trots gps.
Hotellet är jättefint. Det här kommer bli bra. Vi kastade bara in väskorna innan vi gick ut och åt "beenless wings" på Buffalo wings. Det va jättegott, men med tanke på att klockan då va 04:00 svensk tid, så va vi rätt trötta.
Vädret då? Jo igår höll jag på att frysa ihjäl när vi promenerade till restaurangen. Hoppas det bli varmare, annars får jag nog införskaffa mig en vinterjacka.
Nu ska vi leta upp lite frulle, sen ska vi visst bada i poolen enligt barnen. Nä, först shoppa tror jag minsann. Finns det vinterbikini?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: