livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Sea world

Kategori:

Vi fortsätter med våra parkäventyr. Idag va vi på Sea world. Min absoluta favorit!! Men så gillar jag verkligen delfiner och späckhuggare. Och tydligen gillar jag väldigt många djur konstaterade jag idag. Inte visste jag att sjölejon var så fantastiska tex.

Många shower blev det idag.. Nästan alla ovanstående djur hade en varsin show. Jag blir nästan kär när jag ser alla djuren, dels för de är så himla söta och charmiga och dels för att de ser ut att ha så roligt.

På sjölejonens show var det en liten söt (!) farbror som gjorde narr av folk när de kom in och även folk i publiken, då skrattade vi ordentligt kan jag säga. Kul humor helt enkelt. Så länge det inte va jag som blev utsatt bara, hehe.

Sen var vi på turtletrek", där man i 3D på en fulldome video eller vad det nu heter.. (360 grader) får följa en sköldpadda genom livet. Galet häftigt.

Givetvis fanns det bergbanor på Sea world också. "Kraken" var häftig, men den absolut värsta bergbanan jag någonsin åkt var "Manta". Man hängde neråt med kroppen, vilket gjorde att man inte hade någon som helst koll på läget, på hela turen. Går inte att förklara, den måste upplevas.

Mycket fint att handla fanns det också. Såklart. Men det räckte inte, för när vi kom hem drog vi till premium outlet igen, för Robban behövde en resväska till. Jag är inte den som shoppat mest kan jag säga.

Jonathan och Sanna har länge velat åka några slags båtar, som man kan spruta vatten på varandra. Idag fick de göra det och nog blev de blöta alltid. Tror de tyckte det var lika kul som de föreställt sig, som de skrattade!!

Även om vi borde lagt oss tidigt idag, blev det tvärtom. Separationsångesten gör sig påmind, imorgon lämnar vi kvar fam camyllen och åker vidare till Tampa. Därför var ett nattdopp i poolen ett måste. Ja, en drink (läs öl) också förstås.

Har haft såå underbart roligt den här första veckan!!!!!!!!! Kommer sakna Er bästa fam Camyllen!!! Ses ju snart som tur är ;))

Kommentarer


Kommentera inlägget här: