livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Tampa

Kategori:

Hej då Orlando, hej Tampa.
Imorse packade vi våra väskor (tajkon värre) och körde till Tampa.
Vårt hotell hyatt place var helt okej, vi trodde det skulle vara svårt att slå the point.
Checkade bara in och slängde in väskorna innan vi drog till.. Håll i er.. Ännu en park. Bush garden blev det den här gången. På den här parken var det mer en djurpark. Det fanns bla alligatorer, giraffer, jättesköldpaddor, elefanter och geoparder.. En hel del andra också förstås, men orkar inte rabbla.

Ingen park i USA utan att det finns bergbanor, det fanns ganska många faktiskt.
Thilde åkte en som hette "cheetah hunt", en lite annorlunda bergbana som hade lite mer kill i magen och gasade på bra mycket mellan varven. Skojig.

Min favvo på Bush garden är "Shaikra". Tror Robban håller med. Man åkte högt, jättehögt verkligen, sen åkte man framåt och när man hängde över kanten så stannade den!! Där hänge man en stund innan man åkte RAKT ner hela vägen igen. Underbart otäckt.

En annan karusell vi åkte var som "kållerado" på Liseberg. Men som allt annat i USA så är ju allt lite värre. Jag och thilde var sjöblöta!! Inte en torr fläck på nån av oss. Jag var fortfarande blöt när jag kom hem.

Micke och barnen kollade på en show, iceploration, de kom ut glada, så den verkade vara bra.

Tog shuttle bus både dit och hem, smidigt.

Käkade på hotellet och tog det bara lugnt. Nice och väldigt välbehövligt, både för stora och små.
Robban däremot hängde på gymmet och tog en promenad, hur orkar han? Nä, högläge åt fossingarna och en budweiser är lagomt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: