livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Dunkin donuts

Kategori:

28/2
I Miami skiner inte solen tyvärr. Är lite bitter, eftersom jag hade tänkt att få lite färg nu. Är fortfarande genomskinlig. Men jag har tröstshoppat. Skor. Har hittills köpt 9 par skor, tror inte jag köpt så många på flera år ju. Jag hatar fortfarande att köpa skor, men som tröst funkar det ovanligt bra måste jag säga.
Micke och barnen är nog också bittra eftersom även de shoppade en hel drös. Det är ungefär halva priset på skor här, 350kr för ett par DC till Jonathan tex.


Enda sen vi kom till USA har Jonathan velat fika på "dunkin donuts". Idag fick vi ta en taxi för att komma dit. Egentligen tänkte vi gå, men efter ett tag insåg vi att det va lite för långt å gå, speciellt när vi va tvungna att gå på en låång bro. En taxi som sagt, men va gör man inte för lite (eller mycket) munkar. Barnen, inte minst Jonathan var lycklig.


Havet. Älskade havet. Trots att jag älskar havet, så hatar jag hajar. Bara vetskapen av att de faktiskt finns därute, gör att jag är skitnervös när barnen badar däri. Jag står och tittar glatt på alla konster barnen har för sig i vattnet, fast i själva verket står jag som en hök och ser framför mig hur jag måste ge mig ut och slåss med min värsta fiende. Imorgon har jag lovat barnen att bada jag med. Jag undrar om de nöjer sig med att bada i poolen, eller kanske om det räcker med att jag doppar fötterna i havet?


Barn möter barn. När man är liten är allt mycket enklare. En svensk familj med 3 barn, i samma åldrar som Jonathan och Thilde träffades i poolen. Det tog 3 minuter så lekte (får inte säga så, men det är ju sånt bra ord) de med varandra.


På kvällen gick vi till en lyxrestaurang, men det märkte vi först när vi fick in notan. Maten var visserligen gudomligt god och servisen var bra, men äta middag för 1000kr känns lite väl lyxigt. Men det är ju trots allt semester och vi är värda lite lyx. Tycker jag.

Kommentarer

  • Camyllen säger:

    Det är mulet och lite kallt här också idag om det kan vara till någon tröst... Kramar från oss

    2013-03-01 | 23:28:52

Kommentera inlägget här: