livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Fisketur

Kategori:

2/3
07:30 ringde klockan, dags att gå upp. Åtminstone för Jonathan, Robban och Micke. Fisketur stod på schemat, äntligen. Ut å göra Atlanten osäkert.

Thilde tog sovmorgon istället. Ordentligt.
Efter frullen vill Thilde ha flätor i håret. Jahopp, sist hon gjorde det så tog hon ut dom samma kväll, för att det gjorde ont. Då var hon iof bara 5år eller nåt.
Den här gången gick det bättre, även om det såg ut att göra ont. Tjejen som gjorde flätorna, började (Utan att fråga) locka Thildes hår. Då kom humöret fram på fröken, shit va sur hon blev på henne. Vi betalade, sen sprang Thilde hem mer eller mindre och tog en dusch.

Sen kom killarna hem. En lycklig son klev innanför dörren. Han hade fått tre fiskar och Robban en. En kallade han "ekorrefisk". Kul som tusan, för det här var en mycket efterlängtad tur!!

Efter lunchen var dags. Ett dopp i det blå. Det var molnigt, blåsigt (storm!!) och skitkallt. Men ett löfte är ett löfte, dessutom sista chansen då vi åker vidare imorgon. Ganska skönt i vattnet trots allt. Samtliga doppade sig, men Micke hann knappt bli blöt innan han gick upp igen. Själv tyckte jag det var ganska roligt att bada, trots alla hajar, eftersom det var ganska justa vågor.
Sen provade vi poolen också, men där var vattnet knappt varmare än i havet faktiskt. Nåja, skönt å ha det där med badandet gjort. Jag måste nämligen ha 30 grader eller så om jag ska bada frivilligt.

På em åkte vi (utan Robban) till Dolphin mall. Ett stort köpcentrum som tydligen skulle va bra. Håller inte med det, tyckte allt va dyrt. Nä, då sparar jag mig tills imorgon när vi ska till sawgrass mills.

https://cdn2.cdnme.se/2702719/7-3/pic_5132c75ce087c36d2137f0ec.jpg" class="image">

Kommentarer


Kommentera inlägget här: