livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Hej då USA, hej Sverige..

Kategori:

Ångest, sista dan i USA. Tre underbara veckor har gått så himla fort!!

Idag åkte vi till premium outlet och shoppade lite. Jag höll mig faktiskt till min lista, men inte Thilde. Nåja, kul med kläder som inte finns hemma.

Sen spenderade vi dagen vid poolen, det var till en början väldigt kallt, men så fort det slutade att blåsa blev det skönt. Vi gissade på 19-22 grader i skuggan, så nästa år, åker vi senare på våren. För vi vill verkligen åka igen. Vill vill vill.

Kvällens middag blev på fridays igen, barnen fick bestämma. Som vanligt levererade de smarrigt, så vi är nöjda. Men det kändes att det inte va på topp, sista av allt nu så.. Blä. Men vi skrattade gott trots allt till Mickes avokado och Allt annat tok, som vanligt i Floridagänget.

Efter maten fanns det liksom ingen återvändo, hem och packa. Ännu mer blä. Efter noggranna vägningar med camyllens våg, tror vi att vi klarar det. Men tro mig, nu snackar vi tajkon. Ska bli kul å se om vi får in allt i bilen, vi har ju liksom 3 nya resväskor som ska med nu också.
Micke, som inte tyckte att det räckte med packning, åkte till Walmart med de andra grabbarna och köpte ännu mer att packa i väskorna. Tack raring för spriten. Bacardi coconut ÄR gott, det ska jag bjuda på när vi ska ha fest till våren. Ja och en helkväll med Ingela, eftersom det va hon som bjöd på det första gången, har ju lovat att bjuda igen! Måste ju ha nå kul å se fram emot ;) Mitt i all sorg att den här semestern snart är över.

Nu ska jag sova, vi ska ju resa framåt i tiden imorgon och blir alltså snuvad på en natts sömn. Landar, förhoppningsvis, på Arlanda kl 9 på lördag morgon.

Hej då USA, hej Sverige! Jag räknar med minst 20+ grader och sol när vi kommer hem, annat är inte acceptabelt. Bara så ni vet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: