livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Orlando igen

Kategori:

6/3
Den här dagen började vi med att åka tillbaka till Orlando efter frullen. Tillbaka till "the point" och till familjen svärd! Det kändes verkligen att vi hade saknat dom, tänk att det va så roligt att resa med andra!! Ångrar inte en sekund att vi gjorde det, vi (tror faktiskt samtliga kan skriva under på det!) har haft skitkul ihop hela tiden!!

Poolhäng när vi kom fram. Robban (som inte skäms för något för övrigt) gjorde dig lite extra fin dagen till ära, han drog på sig ett par thong (string), som han gled runt med vid poolen. Att jag inte dog. Skönt med folk som bjuder på ett gott skratt, Robban bjöd nog på åtminstone 200 skratt. Snygg-Sven har numera lagts till i hans smeknamnslista.

Det kändes att det var kallare i luften i Orlando, för i dessa vindar frös jag, och blåste det gjorde det!! Men några timmar blev det innan vi drog till Walmart och införskaffade oss lite vatten och annan dryck, eftersom vi i all hast glömde att packa med oss det från förra hotellet. Hoppas städerskan tycker om (äckel) ipa.

På kvällen drog vi till fridays och käkade. Barnen ville bränna några dollar, så en tur till spelhallen fick det också bli. Jonathan som verkat fastnat för det där med alligatorer, passade på att hålla/sätta sig på en påvägen hem. Han prutade tom helt själv så han fick det billigare.,Vi alla har olika intressen? Tjejerna snackar delfiner och grabbar alligatorer? :)
Sen blev det efterfest hos oss, barnen roade sig länge och väl (hos camyllen) med att (i smyg) gjort drinkar, olika godsaker och dip till oss!! Godingar vi har!! Supertrevligt på alla sätt och vis, vilket gör att ångesten gör sig ännu mer påmind, snart dags att åka hem.

Imorgon måste vi packa. Vi bestämde att vi tar en snabbis och shoppar imorgonbitti, innan vi packar. Hade jag kunnat, hade jag köpt ännu en väska och checkat in det som extrabagage, men det får inte plats i bilen sen!!! Suck.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: