livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Långhelg

Kategori: Allmänt

Nu har jag packat och gjort iordning allt inför hemfärd imorgon. Gött som tusan, samtidigt som jag får lite skuldkänslor att jag skolkar på fredag. Har en massa saker att ordna med på hemmaplan. Har ändå turen att få ihop alla möten/ärenden på fredagen, eftersom jag aldrig är hemma på vardagarna så är det inte lätt att få ihop det. 

Meen ni anar inte hur mkt jag kommer att krama på mina kära imorgon, det är lycka på hög nivå. 

Skolan. Idag hoppade vi i våra fina (?) ktc-kläder och har roat oss med att lära oss att använda händerna. Det är det viktigaste instrumentet en barnmorska har, sina händer. Oftast använder barnmorskorna händerna där man inte ser. Så för första gången i mitt liv är jag tacksam för mina långa fingrar. Idag har jag gjort en gynekologisk undersökning på en docka. Jag kände livmodern och livmodertappen, häftigt faktiskt! Sen lärde vi att prova ut pessar och sätta spiral. Roligt, svårt och klurigt, men fick en helt annan bild av allt jag läst om i böckerna nu! Kul med aha-upplevelse! 
Kommer nog vara skapligt nervös första gången det blir på riktigt. 

Träning. Pump igen. Det var tungt och svettigt, härligt att få jobba med musklerna också. Tycker step och bodybalance va roligt, men vill jobba mer med musklerna. Mkt mage körde vi, så får jag inte träningsvärk i magen nu så vet jag inte... 
Nu har jag lärt känna lite folk på gymmet också, alltid kul. Men i skövde stannar man inte och dricker kaffe och tjötar.. Det saknar jag. Saknar Aero. Saknar crossfit. Saknar nån som lägger på mer vikter på min stång. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: