livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Tentaplugg

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft självstudiedag. Nästa vecka har jag första tentan. Idag var en sån dag jag skulle plugga ihjäl mig alltså. Men det blir inte alltid som man tänkt sig, huvudvärk och sova middag gick ju iof bra också. Men nu sitter jag här med panik. 

Några muskler i bäckenbotten.. (Har aldrig utgett mig för att kunna rita... Men jag lär mig bäst genom pennan). Det här var tyvärr den lilla fina bilden. Det stora vågar jag inte visa.. 7000 delar som förmodligen inte är på rätt plats ens. Varför ska vi kvinnor vara så förbannat komplicerade för?

Tog mig trots allt friheten och tränade en timme. Tror jag har igen det ändå. Provade bodybalance och det var alldeles perfekt med både styrka/ balans och en helt underbar avslappning. Ny människa alltså. Toppar det med lite cashewnötter. Men det är enbart för att chokladen redan (!) är slut.
  


Förresten, igår höll vi på med knipövningar i skolan. Är det något du gör varje dag? Inte? Gör det!! Ett tips är att göra det varje gång du borstar tänderna! Eller något annat du kan hänga upp det på. För tillslut lär sig hjärnan det där med knipandet och du kommer göra det automatiskt! Fiffigt va? Så förebygger du framfall (jag kommer aldrig mer hoppa på studsmattan!!), urininkontinens (kissar på dig eller får springa på toa stup i kvarten) och du kommer få bättre sex! Så sätt igång å knip nu! 


Imorgon har vi ett diagnostiskt test på anatomin. Spännande å se om NÅT har fastnat. Efter det ska vi till ktc och sätta spiral och utprovning av pessar. Jodå, det är verkligen en intensiv kurs det här. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: