livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Första förlossningen avklarad.

Kategori: Allmänt

Jag har världens bästa jobb framför mig. Nu är första veckan gjord på förlossningen och jag stortrivs!! Att få äran att förlösa ett barn är nog bland det häftigaste jag varit med om. Ja förutom mina egna förlossningar förstås. Men alla som fött barn vet hur jäkla stort det är.. Och tänk att få vara med alla föräldrar i detta ögonblick. Fantastiskt. 

Då kör vi 2014..

Kategori: Allmänt

Nytt år igen. 2013 var ett mkt lärorikt år för min del och 2014 kommer nog bli desto mer. Nästa år vid den här tiden, förhoppningsvis, kommer jag snart vara färdig barnmorska!! Vecka 3 går vi ut på vfu. Ska börja på förlossningen i 8 v. Nu börjar det på riktigt alltså! Så spännande!! 

Julhelgen har förövrigt varit väldigt mysig. Julafton tillbringade vi hemma hos oss med alla våra nära och kära. Barnen blev nöjda med alla klappar. Jag blev väldigt nöjd jag med, Bortskämd är vad jag är. 
Nyår firade vi hos Maria och c:o. Mycket god mat, bubbelbad och mycket raketer. Jag är glad att jag inte är 20 å måste härja runt på nån galen fest. Kändes så skönt att sätta sig i bilen å köra hem. 

Nyårslöften då? Brukar inte ha det.. Men ett nyårslöfte som jag hörde på radion: "att våga ta mer risker" lät rätt bra tyckte jag.. 
Nä, nyårslöften brukar inte hålla, så i år provar vi en utmaning istället: hur länge kan vi skippa godis..?