livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Hem ljuva hem.

Kategori: Allmänt

Påväg hem. För att stanna. Ja åtminstone i 5 veckor. Men om ni visste hur mycket jag längtar hem. Har just avklarat min 25:e och sista förlossning för den här gången. Det har varit precis underbart, att det slog mina höga förväntningar är helt otroligt. Att få äran att vara med och ta emot ett barn till världen är oslagbart. Kan inte förstå att jag ska få jobba med det där sen.... 

Nu är det dags att lära mig att sätta spiraler, ta cellprov och allt annat man gör på mvc. I Karlskoga. Jag kommer med andra ord få sova i min säng i 5 veckor. Hemma i mitt hus, hos min mycket efterlängtade familj. TUR att det har varit så roligt på förlossningen, annars hade detta aldrig gått. Det gör ont att inte få vara med de man älskar. Även om jag varit hemma de flesta helger (eller de hos mig) så räcker inte det, jag är inte gjord att vara ifrån dom. Så är det bara. Så gissa om jag ler nu, på tåget påväg HEM. 

I helgen åker vi till Stockholm och myser. Melodifestivalen (final och jag vet inte ens vilka som är med!!! Behöver jag säga att det inte är min ide?), ut med fam Sjölander och äta (längtar), spela bowling med Thildes minecraftkompisar (märkligt sätt att få kompisar, dagens ungar!) och det bästa.. Äta hotellfrukost DET är mer min melodi ;) 

Trevlig helg!!