livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

San Diego zoo

Kategori: Allmänt

Ställde klockan tidigt eftersom vi skulle stå och hänga på låset in till San Diego zoo. Vi vet hur varmt det är och att ränna runt bland massa djur var knappast något varken Camilla eller jag var särskilt sugen på, av diverse anledningar. 
Hur som helst höll vi planen, vaknade i tid, fick en taxi direkt och hängde på låset kl 9. 


Väl inne i parken åt vi frukost.
Tog direkt efter det en busstur som åkte runt i parken, tur det med facit i hand för vi såg tom lite djur (isbjörnar tex) som rörde sig lite. Vi kollade på världens fulaste sköldpaddor. Ärligt, trodde inte det fanns så hemska djur. Sen hittade vi Sannas favorit..
Jonathan gillade reptilerna mest. Tyvärr missade vi de flesta. 

Sen blev det galet varmt och alla djur gömde sig i skuggan, såklart. 
Vi gick och tyckte synd om alla djur (ffa rovdjuren) som borde haft det så mycket bättre, på alla sätt och vis. En del av djuren flämtade så mkt vi trodde de var döende. Där gick och skämdes för att vi uppmuntrat detta genom att gå där. Bedrövligt. 


Givetvis fick vi köa. Men fick se en panda som gick runt och tom lekte med en boll. Thildes favorit. Vi åkte en linbana som var så hög att det endast blev en tur, till Sannas stora besvikelse. 
Vi trodde vi skulle få oss en riktig show när herr och fru giraff blev lite väl närgångna. Hmm. Fru giraff slickade på väggen. Herr giraff drack lite av fru giraffs urin, för att kolla om hon är brunstig. Spännande värre. 

När kl var 15 gav vi upp och åkte hem. På slutet kollade vi knappt efter djuren utan var fullt fokuserade på att hitta utgången och ta oss därifrån levande. 

Barna hann knappt hem innan de skulle hoppa i plurret. Camilla gick och köpte 2st pizzor som barnen tryckte i sig vid poolen. Det är mer min smak. 


Vart va gubbarna då? Jo Micke fick sin 40-års present, vilket innebar ölprovning. 
Om jag säger så här. Vi gick ut och åt utan gubbarna. Men hade en lycklig Micke. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: