livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Alcatraz

Kategori: Allmänt

Idag fick jag rå om barnen för mig själv en stund och jag gillart. Anledningen var egentligen att jag var den enda av de vuxna som ville med på aquarium Of the bay. Vi var inte göör-imponerade av det stället, men barnen var nöjda. Och är de nöjda så är jag. Jonathan skrattade gott när han såg att grodorna parade sig. Eller va de nu gjorde. 

Klappa rockorna va pirrigt värre.


Sjögurkorna var också coola.


Eftersom vi sprang igenom aquariumet snabbare än vad vi trodde hade vi ett par timmar på oss innan vi skulle möta upp de andra. Vi roade oss med att springa runt på pier 39.

Äta hann vi också. Och jag hade bästa sällskapet. Tror de där grodorna satte fart på tankarna. Barnen passade på att fråga massa pinsamma (?) frågor om exakt HUR barn blir till och kan tjejer verkligen ha sex? Ja det var en rätt intressant diskussion och jag svarade på samtliga frågor så ärligt och enkelt jag kunde. Jonathan avslutade diskussionen med "det är ju intressant att man har sjukt massa hjärnor i pungen men inte i huvudet". Trodde jag skulle dö. 

Fin utsikt hade vi också. 

Shoppade pennor inför skolstart. Tjejerna gick och förberedde meningar de skulle kunna säga för att få alla att inse att de hade de absolut coolaste pennorna ever. 

Vår egentid var över och vi mötte upp de andra för att vi skulle med båten över till alcatraz!


Det blåste galet mkt ute i det blå, trots att det egentligen bara va 2km mellan ön och fastlandet. Alcatraz var ett av världens mest rymningssäkra fängelser pga det kalla vattnet och starka strömmar som är runt omkring ön. Det är visst några fångar som rymde men ingen vet om de klarade sig eller drunknade. Jag tror inte de klarade att simma in till fastlandet. Jag klarade knappt att stå i blåsten i en båt. Jäklar i havet vilka vågor/ vind. 
Jonathan var mäkta imponerad av det mesta på alcatraz,men tror geväret tog priset. 
Här tappade man inte tvålen misstänker jag. 
Någonstans här låg Al Capone. Här bodde de anställda med sina familjer. Barnen brukade visst leka tjuv och polis. Haha.

Familjen olssonsvärd ❤️

Mina favoriter. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: