livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Framme i LAS vegas

Kategori: Allmänt

Då är vi framme. Overklig känsla att vi faktiskt är här nu, av olika anledningar. 
Semestern började officiellt redan i bilen innan vi lämnade Karlskoga. Thilde som inte har ätit godis på 1,5 år (eget beslut) har enligt överenskommelse fått lov att äta godis under semestern. Den stora frågan innan var förstås NÄR börjar semestern? Jo när pappa tar sin första semesteröl. Sagt och gjort, första bensträckaren tog vi redan i Sandviken och köpte godis, Thilde som är en påhittig tjej tog i smyg med sig en öl till pappa som hon gladeligen bjöd på redan på parkeringen utanför godisaffären. 


Behöver jag säga att vi hade en sockerstinn unge i bilen? Haha. Nästa bensträckare tog vi i Västerås där vi bjöd in oss på kaffe hos Robban, Marie och barnen. Trevligt, det va väl bara 13 år sedan sist. 
Sen sov vi på hotell och bara väntade... Och badade, åtminstone 2 av sällskapet 

Resan till new york gick väldigt bra, 8 timmar (?),  3 filmer, en godispåse mindre och den enda fadäsen var faktiskt näsblod. Sist spydde barnen som rävar, så det var över förväntan om jag säger så.


I new york åt vi nudelsoppa (av alla rätter!!) och hamburgare. 

Flyget till LAS vegas gick fortare på klockan (5 timmar) iallafall. Mentalt tog den evigheter. Micke satt ensam långt bak i planet och sov. Thilde låg och sov i mitt knä större tiden av resan. Jonathan satt vaken hela resan (även om han hävdar att han sov en stund). Jag kollade på klockan ungefär 300 gånger och försökte få ihop det där med tiden, inte helt lätt när det är ungefär kl 03 svensk tid.. -6 h i New york, -9h i LAS vegas.. Va fan är klockan..??

 Fram kom vi och alla väskor med dessutom. Jippi. 
På kvällen gjorde vi stan. Eller ja.. Vi försökte hålla oss vakna genom att gå till hard rock och äta. Gott va det! 


Vi bor på hotell Excalibur på 20:e våningen. Utanför fönstret finns bla en bergbana, inget konstigt med det här i vegas. Oh My. Så galet!! 

Vaknade 05:30. Joråsåatt. Tur att vi är i stan som aldrig sover. Thilde vill nämligen ut och bada nu. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: