livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Grand Canyon

Kategori: Allmänt

Grand Canyon. Arizona. 
Ställde klockan på 5:45, redan där var jag skeptisk mot denna dagstur. Har vi semester eller inte? Nåja. Bussresan tog ca 3 timmar enkel resa. Påvägen dit stannade vi och kollade in hoover dam. Jo det är imponerande, men säger som Camilla det hade ju räckt att googla på lite bilder. Haha.

Väl framme i Grand Canyon stressade vi runt för att hinna titta på allt innan vi skulle tillbaka till bussen, eftersom busschauffören verkligen tryckte på hur viktigt det var att komma till tillbaka i tid. Att vi var de enda i hela bussen som tänkte så blev vi varse om när vi fick sitta och vänta 1timme. Hur som helst, när vi kom fram fick vi hoppa in i en shuttlebus (där vi träffade en rolig gubbe som härjade väldigt med oss) som skjutsade runt oss till tre olika utsiktsplatser.

Det var indianer som arbetade där. Thilde undrar hur deras hus ser ut och va gör de egentligen. Jag undrar också. 

Det var spännande stenar där, de vägde nästan ingenting. Väskan fullproppad med andra ord. Ser ni "örnen"?


Den sista var den bästa, shit va häftigt det var. Utsikten och miljön är utan tvekan galet imponerande. Låter bilderna visa (som givetvis inte alls är rättvisa) men det här är något som inte riktigt går att googla på utan måste upplevas. 


En bild säger mer än tusen ord?Trötta tjejer..

Jakten på churros har övergått till jakten på goda churros. Jonathan som har ätit en hel del churros runt om i Florida tyckte inte vegas churros var lika goda. Men skam den som ger sig. Jakten fortsätter. 
Lite mer shopping.. 

Coca-Cola har en egen affär givetvis, med två våningar. Jonathan var inte sen med att köpa "tastes of the world" vilket innebar att 16 olika sorters smaker serverades. Ni som känner Jonathan fattar att han var något nöjd. 

What happens in vegas stays in vegas...? 
Kommentarer


Kommentera inlägget här: