livet_i_en_liten_stad

Bloggen som handlar om mitt liv som mamma, fru & barnmorska!

Ture-Turist på busstur

Kategori: Allmänt

Idag har Ture-turist varit ute på vift. Vi hoppade på en buss, ni vet en sån där man kan sitta på övervåningen utan tak. 
 Vi åkte runt hela San Francisco och frös. Fy satan va kallt det är här. I ren panik drog vi tom på oss regnponchos som dom delade ut gratis på bussen.Helt galet med alla skyskrapor, jag får svindel av att kolla upp.
 Inte nog med att vi åkte runt flera timmar i stan så åkte vi över golden gate också, där blåste det inte mindre kan jag säga. Trodde på riktigt att vi skulle blåsa bort, kunde knappt andas sån hård vind va det. Vi skrattade så tårarna rann. Men fint utsikt va det! 
Bussresan var trots kylan väldigt bra, vi fick se mkt av San Francisco som verkligen är en stad med stora kontraster. Ena stunden är det så flott så och andra stunden är man i ghettot. Många uteliggare som ligger på pappkartonger eller gömda i buskar mm. Tragiskt och jag önskar så jag kunde göra något för att hjälpa dom. 

Thilde och Sanna shoppade loss på macys, fattar inte att det finns ALLT till tjejer i 10-11 års ålder. 
Själv köpte jag mig en fleecetröja på nån billig turistshop för 60 dollar,  hallo eller?? Trodde det var sommar även i USA. 
Godaste maten hittills åt vi idag, på "the cheesecake Factory". Micke började tjata om det stället redan för 6 månader sen så det var väl för väl att det va gott! Jodå efterrätten var helt underbar den också, cheesecake såklart. Samtliga i familjen var och tränade när vi kom tillbaka till hotellet, ja nästan alla. Jag hoppade träningen just idag. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: